Een ballonnenboog is een boog van ballonnen die vaak voor de ingang wordt geplaatst, waar gasten onderdoor naar binnen gaan. Een ballonnenboog voor de deur is een opvallende blikvanger en een hartelijk welkom voor uw gasten bij een huwelijk, een opening of ieder andere feestelijke gelegenheid.

Levensduur

De houdbaarheid van een ballonnenboog bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonnenboog die buiten tegen de ingang staat, is prima vast te zetten en daarmee veel minder kwetsbaar dan een ballonnenboog die vrij staat. Zorg er daarom altijd voor dat wij de ballonnenboog ergens tegenaan vast kunnen zetten zodat deze niet kan omwaaien bij slecht weer. Als de ballonnenboog binnen moet komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Welke lengte ballonboog moet ik kiezen?

In het algemeen geldt. Voor een normale voordeur van een woonhuis kiest u een lengte van 5 meter (2m omhoog, 1m opzij en weer 2m naar beneden). Voor een dubbele deur van bijv. een winkel kiest u een lengte van 6 meter (2m omhoog, 2m opzij en weer 2m naar beneden). Mocht u er niet uitkomen vraag dan aan ons advies.

Kosten standaard bogen

  • Ballonboog 5 meter €  75,-
  • Ballonboog 6 meter €  87,50
  • Ballonboog 7 meter € 100,-
  • Ballonboog 8 meter € 112,50
  • Ballonboog 9 meter € 125,-

Prijzen zijn incl.btw

Hieronder een aantal voorbeelden van een ballonboog

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”13″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Toon als slideshow” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]