logo-partyservice-mierop-linksWelkom bij Party Service Mierop
Voor al uw (tuin) feesten.

Heeft u een feestje, maar niet genoeg materiaal?

Dan bent u bij Party Service Mierop aan het juiste adres!

De tent verhuurder van Ouddorp en omstreken.

Wij hebben tenten, stoelen, tafels, statafels, banken, koelkasten,
biertappen, koffieketels, glazen, bestekken,
bbq’s, verlichting’s,  springkussens, marktkramen, toiletwagen en nog veel meer.

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte.

“Een leuk feestje, voor een betaalbare prijs”

 

Wat kunnen wij u aanbieden

Poppen en blikvangers

Wilt u hebben dat uw feest of evenement opvalt? Huur dan één of meerdere van onze opblaasbare poppen of Skytube’s  Een geslaagde actie..

Inrichting van uw feest

Heeft u een locatie, maar niet de spullen om het in te richten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag op locatie om de optie’s te bespreken, klik op het pictogram om wat voorbeelden te zien.

Partytenten

Het is altijd fijn als u droog kunt staan tijdens uw feest, wij hebben diverse soorten tenten op voorraad, kijk gerust op de pagina, maar mocht u er echt niet uit komen, dan geven wij graag advies op locatie.

Springkussens

Wilt u een goed geslaagd feest, vergeet dan de kinderen niet. Met onze springkussens en spellen zijn de kinderen uren zoet en misschien dagen ze u uit om mee te doen… Durft u de uitdaging aan…

Ballon decoratie’s

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten ballondecoraties. Wij maken ballonpilaren, ballonbogen, gewone ballon versiering, maar ook speciale pilaren en bogen of heeft u ze liever gevuld met helium, zelfs dat is geen probleem. Maar heeft u een ander idee, wij horen het graag..  

Marktkramen

Bent u opzoek naar een marktkraam voor uw markt, evenement of feest, dan zijn onze kramen zeer geschikt. Zoek je net wat meer sfeer voor bij uw markt, dan zijn onze voorzetschotten de ideale oplossing… maar kijk ook eens naar onze sfeer kramen, de basis voor een geslaagd evenement